Redfall Konsollarda Fare ve Klavyeyi Destekleyecek

14.02.2023 17:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Austin tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya co-op birinci şahıs nişancı oyunu Redfall, resmi Xbox Store sayfasına göre konsollarda fare ve klavyeye tam destek sağlayacak. Aynı şekilde yakında Age of Empires 2: Definitive Edition'da da bu destek yer alıyor.
 
Microsoft tarafında konsollarda klavye ve fare desteği yaygın hale geliyor
 
 
 
Daha önce Microsoft - Xbox Game Studios tarafından yayınlanan nişancı aksiyon oyunu Halo Infinite'in de konsollarda klavye ve fare desteği bulunuyor. Şimdi ise bu destek co-op nişancı oyunu Redfall'a geliyor. Redfall'da oyuncuya karşı savaşmadığımız için konsollarda herhangi bir dezavantaj yaratmayacak (Öte yandan Hi-Fi Rush şu anda Xbox'ta klavye ve fareyi desteklemiyor).
 
Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin stüdyosundan biz oyun severlere sunulacak olan Redfall, 2 Mayıs'ta Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Standart sürümü, 699,00 TL, Bite Back Edition ise 999,00 TL'de satışta. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Redfall Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler