Resident Evil: Revelations Silah Paketleri Satışta

05.06.2013 11:28 Talha Aynacı


   Masa üstü konsol ve PC için HD çıkışını gerçekleştiren Resident Evil: Revelations'ın yine bu platformlara özel silah odaklı DLC paketleri yayınlandı. 2 farklı paket PSN, Wii U eShop, XBL ve Steam üzerinden 1.99$ fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Paketler ve içerikleri şöyle:
 
Resistance Set - 6 Silah ve 28 parçası yer alıyor. Giant Rabbit's Foot 3, Green Belt 3, Poisonous Lure 3, Hunting Gear 3, Dehumanizer 3 ve benzeri silah parçaları mevcut.

Enhancement Set - 6 Silah ve 27 parçası yer alıyor. Long Magazine 10, Fire Rate 4, Damage 5, Piercing 2, Aura of Strength 3 ve benzeri silah parçaları mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler