Respawn CEO: Titanfall 2 Daha İyi Satmalıydı

04.08.2017 16:54 Gazali Çetinkaya

 
   GameSpot ile bir röportaj gerçekleştiren Respawn Entertainment CEO'su Vince Zampella Titanfall 2 hakkında bazı açıklamalarda bulundu. 
 
   Vince Zampella "Oyun başarılıydı, iyi de sattı. Ancak olması gerektiği kadar iyi satamadı." dedi ve çıkış aralığının muhtemelen buna sebep olduğunu belirtti. 
 
   Titanfall 2 28 Ekim'de çıkmıştı. Aynı dönemde Battlefield 1 (21 Ekim) ve Call of Duty: Infinite Warfare (4 Kasım) da çıkışını gerçekleştirdi. Electronic Arts, Titanfall 2 ve Battlefield 1'in aynı zamanda çıkmasının bir sorun olmayacağını, ikisinin de farklı oyunlar olduğunu belirtmişti. Ancak Electronic Arts'ın pek dediği gibi olmadı.
 
   Vince Zampella, yeni oyunlarla birlikte Titanfall serisini genişleteceklerini de belirtti.
 
"Daha fazla Titanfall üzerinde çalışıyoruz--ne olduğunu henüz duyurmuyoruz ancak üzerinde çalışılan başka birkaç şey daha var bunlardan birisi de fantastik ve süper eğlenceli mobil oyunumuz. Markanın geldiği nokta bakımından oldukça mutluyum."
 
   Titanfall projelerinin yanı sıra Respawn Entertainment üçüncü şahıs Star Wars aksiyon oyunu üzerinde çalışıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler