SW: Clone Wars Adventures Bir Yılda 8 Milyonu Aştı

16.09.2011 00:44 Samet Konuksal


     Sony Online Entertainment'in kendi deyimiyle, çocuklar için sunduğu Star Wars: Clone Wars Adventures'un üye sayısı açıklandı.
 
     SOE tarafından yapılan açıklamaya göre Clone Wars Adventures, bir yılda 8 milyon üyeyi aştı. Hatırlayacağınız üzere oyun, bir hafta gibi kısa süre içerisinde bir milyonluk barajı aşmıştı. Oyun geçtiğimiz sene ücretsiz olarak sunulmuştu.
 
     Birinci yılını oyun içi para ve eşyalar dağıtarak kutlayan SOE, Star Wars: Clone Wars Adventures için yeni yamanın duyurusunu da gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre bu yamayla birlikte oyuna "Aquatic Assault" isminde bir mini-oyun eklenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Clone Wars Adventures Platformlar: PC Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 35 Dk önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 1 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 1 Saat önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler