Saati 50$'dan Street Fighter Dersleri

10.08.2010 17:05 Gökhan Yılmaz

 
     Street Fighter ustaları, kendinizi geliştirmeniz ve turnuvalarda rakiplerinizi eleyebilmeniz için özel ders veriyor. Super Street Fighter IV'ün popüler isimlerinden Justin Wong, Mike Ross, Martin Phan ve Ryan Gutierrez gibi oyuncular, saatine 40-50$ arasında değişen ücretler talep ederek eğitim veriyorlar.
 
     Mesela Balrog, Guile ya da Rose'u kullanıyorsanız Gutierrez'e gitmeniz gerekiyor çünkü bu karakterlerin eğitimlerini o veriyor. Rufus, Abel ve Makoto'yu kullanıyorsanız da Wong'a rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Oldukça organize değil mi?
 
     PlayStation Network ve Xbox Live üzerinden iletişime geçerek SSF IV'ün dövüş sanatını profesyonellerden öğrenmenin ücreti biraz pahalı olsa da, onlardan taktikler almak ve sesli iletişim kurarak hızlıca yeni şeyler öğrenmek için başvurabilirsiniz; özellikle de turnuvalara katılıp SSF IV ustası olmak gibi bir planınız varsa.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak? 1 Saat önce Sony'nin Sunacağı Concord'un Çıkış Sonrası Yol Haritası Belli Oldu 1 Saat önce Türkçe Dil Destekli Platform Aksiyon Oyunu Replaced Ertelendi 2 Saat önce IEM Masters Cologne 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı! 3 Saat önce VALORANT Champions 2024'te Playoff Etabı Başladı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler