Sahte Gran Turismo Oyunu İlk Günden 100.000 Sattı

18.07.2012 14:23 Talha Aynacı

 
   Yapımcılığını Polyphony Digital'in gerçekleştirdiği Sony'nin efsanevi araba simulasyon oyunu Gran Turismo ile aynı adı taşıyan ancak Sailfish Games adında ne idüğü belirsiz bir yapımcı tarafından geliştirilen araba yarışı Google Play Store'a çıkış yaptığı ilk 24 saat içinde 100.000'den fazla cihaz için indirildi.
 
   Google Play, daha önceki adıyla Android Store'da çıkış yapacak oyunları filtreleme, kontrolden geçirme gibi bir özellik yer almıyor. Haliyle kullanıcıları yanıltan bu gibi yazılımlar markette yer edebiliyor.
 
   Oyunu deneyim eden kullanıcılar da oyunun çakma olduğunu ve pek çok hatanın yer aldığından bahsetmiş. Yapımın sahte olmasından yakınan kullanıcılar oyunu 5 üzerinden 4 yıldızla taçlandırmayı da ihmal etmemiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 1 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 7 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 7 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler