Sega'dan Yeni Bir Konsol Gelmeyecek

17.06.2010 14:42 Ersin Kılıç


 
     Dreamcast adını eminim oyun ile yakından uzaktan alakası olan tüm oyunseverler duymuştur. Sega tarafından çıkarılan bu konsol, bir çok ilkide beraberinde getirmiş ve Shenmue başta olmak üzere bir çok oyun ile bir adım ön planda olmayı başarmıştı.
 
     Satışlarda ise başarısız olan Dreamcast'in üretimi PS2'nin de piyasada neredeyse tek el olduğu dönemlerde durdurulmuştu. Gelelim konumuza...Sega'nın batı kısım başkanı olan Mike Hayes, E3 sırasında CvG sitesi ile yaptığı söyleşide yeni konsol ile ilgili soruları da cevapladı.
 
     Sega'nın yeni bir konsol üzerinde çalışıp çalışmadığı sorusuna "Kesinlikle, hayır" yanıtını veren Hayes, Kendilerinin bir yazılım firması olduğunu, tamamen bu yöne odaklandıklarını ve tekrar donanım işine girmeyi düşünmediklerini dile getirerek kafalardaki azda olsa kalan soru işaretlerini gidermiş oldu.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler