Skyrim'in Başarısı Remedy'i Cesaretlendiriyor

26.02.2012 00:01 Samet Konuksal


     Online yöntemlerinin gelişmesiyle birlikte farklı bir yapıya kayan oyun sektöründe RPG oyunları haricinde sadece senaryo moduna sahip oyunlar görmek güçleşmeye başladı. Bu konuda gelen ender yapımların başarısı da, diğer yapımcıları cesaretlendiriyor.
 
     Alan Wake serisiyle birlikte sadece senaryoya yüklenmeye devam eden Remedy de, The Elder Scrolls V: Skyrim'in başarısından cesaretlenen ekiplerden. Eurogamer'a konuşan Oskari Hakkinen, "Call of Duty veya Battlefield oyunlarının büyük bir kesim tarafından oynandığı dönemde The Elder Scrolls V: Skyrim'in veya diğer RPG oyunlarının bu derece başarılı olması oldukça iyi bir şey." açıklamasında bulundu.
 
     Konuşmanın devamında Hakkinen, "Bu tip hikayeye yoğunlaşan oyunların başarılı olması bizi de cesaretlendiriyor. Bu oyunları görünce bizler de hikayemizi güçlendirmek ve detaylandırmak için uğraşıyoruz." eklemesini yaptı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake's American Nightmare Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gamescom 2024'e Xbox Damga Vuracak: 50'den Fazla Oyun 1 Saat önce Madden NFL 25 İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce BLAST Premier: Fall Gruplarında İlk Finalistler Belirlendi! 2 Saat önce NBA 2K25 İçin Resmi Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce VALORANT Champions 2024 Başladı! 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler