Sony, "PSN Pass" Programını Onayladı

Sony'nin ardından Microsoft ve Nintendo da bu sisteme geçeceğini açıklarsa hiç şaşırmayacağız
07.07.2011 10:47 Alkan Adakaner


     Kısa bir süre önce yayınladığımız bir haberimizde Sony'nin "PSN Pass" adlı bir programı başlatabileceğini söylemiştik. Şimdi Sony bu haberi onayladı. Resistance 3'ün bundle paketinde ortaya çıkan bu program oyuncuların hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.
 
    Sony'nin PSN Pass sistemi sayesinde firmanın yayıncısı olduğu oyunlardan çıkan bir kodu PSN'e girmemiz gerekecek. Bu kodu girdikten sonra oyunların online özelliklerinden tam olarak yararlanabileceğiz.
 
    Bu sistem aslında diğer firmalar tarafından da (bkz FIFA 11, Mortal Kombat) kullanılıyor. Online oyun oynamak için oyunun kutusunun içinden çıkan kodu bir defa kullanabiliyoruz. Böylece 2. el oyun alanlar online olarak tekrar bir kod satın almak zorunda kalıyor. Bu kodlar da 10 dolar civarında bir ücrete satılıyor.
 
     Sanırım bir süre sonra bütün firmalar bu sistemi kullanacaklar. Paranın kokusunu bir kere aldıkları için artık onları bu yoldan vazgeçirmek neredeyse imkansız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 1 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 1 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 2 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler