Söylenti: "Amazon, Xbox Markasını Satın Alacak"

15.02.2014 13:22 Alkan Adakaner


     Amazon'un oyun piyasasına girmeye kararlı olduğu şu ana kadar attığı adımlardan belli. Dünyanın en büyük parekende satış sitesi olan Amazon bir süre önce Double Helix adlı oyun geliştiricisini de satın almıştı.
 
     Oyun endüstrisinden önemli bilgiler sızran Pete Dodd'un açıklamalarına göre Microsoft, Xbox markasının satışı konusunda Amazon ile görüşüyor. Ayrıca bu satış işlemi sonrası firmanın oyun stüdyoları da muhtemelen Amazon'a geçecek.
 
     Açıkçası bu söylentinin gerçek olma ihtimali pek de kolay değil. Microsoft son dönemlerde önemli yatırımlar yaptı ve Xbox markasının satın alınması için çok ama çok ciddi mali yatırımlar yapılması lazım. Bakalım bu söylentiler hakkında Amazon veya Microsoft tarafından herhangi bir açıklama yapılacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 0 Sn önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 1 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler