Söylenti: Anarchy Reigns'in Batı Sürümü Ertelendi

25.05.2012 15:21 Levent Polater


    Japonya için raflardaki yerini almış olan ve çıkış videosu yayınlanan Anarchy Reigns'in Batı sürümü için yapımcı Platinum Games, Sega'nın oyunu bu yöre için ertelediğini öne sürdü.
 
    Normal şartlarda 6 Temmuz'a göz kırpan oyunun çıkış tarihinin şimdi Sega tarafından "TBC" (To be confirmed - onaylanacak) şeklinde değiştirildiği söyleniyor. Platinum games yöneticileri oyunu zamanında yetiştirebilmek için yoğun bir çaba sarfettiklerini ve yapımın tamamen lokalizasyonunun bittiğini söyledi.
 
     Oyunun Japonya veya herhangi bir sürümünün şu anda satın alındığında içinde tüm dillerin bulunacağı belirtilirken Platinum Games'in oyunu tüm dünyanın aynı anda oynamasını çok istiyor. Tahminlere göre Sega, oyunu Batı için ne zaman yayınlayacağı konusunda çok titiz davranıyor.
  
    Oyunun Japonya için yayınlanan çıkış videosunda ana hatlarıyla tüm detaylar gösteriliyor ve oldukça etkileyici olduğunu söylemek gerekiyor. Buyrun, kendi gözlerinizle izleyin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anarchy Reigns Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 41 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler