Söylenti: NGP, İlk Olarak Batıya Çıkacak

NGP'nin resmi ve gerçek adının E3'te duyurulması bekleniyor.
23.04.2011 16:55 Levent Polater

 
    Bir kaç saat önce NGP'nin kamera özellikleri ile ilgili çok önemli bilgiler veren Jolt'un yeni konsol hakkında yeni raporları da var.
 
    Anlaşılan o ki Jolt'un Sony'ye yakın olan kaynağı casusluk görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Boşuna "Üzümünü ye, bağını sorma" dememişler. Fazla irdelemiyoruz ve Jolt'un yeni raporlarını açıklıyoruz.
 
* NGP, çıkışını yaptığında 4 adet birinci parti oyun raflardaki yerini alacak.
 
* NGP, ilk olarak Japonya'ya çıkmayacak. PSPGo'nun da ilk önce Amerika ve Avrupa'ya ve 1 ay sonrasında ise Japonya'ya çıktığına tanık olmuştuk.
 
* Ancak NGP'nin anavatına geç çıkmasının sebebi bu kez çok farklı. Kaynağın aktardığı bilgiye göre Japonya, deprem ve tsunamiden oluşan yaralarını sarmakla meşgul olduğundan NGP'nin çıkışı 2. planda.
 
* Alınan bilgilere göre birinci parti oyunlar şunlar olacak;  Uncharted, ModNation Racers, Wipeout 2048 ve Smart As

* 2012 Ocak ve Mart arasında NGP için bir Resistance oyunu çıkacak.
 
   Bunların hiç birinin henüz onaylanmadığını unutmayın. Şimdilik bu bilgiler söylenti sınıfında. Sony, son sözü söyleyecek. E3'teki NGP haberlerini iple çekiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 1 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 1 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 3 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 4 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler