Söylenti: Yeni Resident Evil Oyunu E3'de Duyurulacak

01.06.2014 00:10 Ömür Gencer


      E3 yaklaştıkça, etkinlikte duyurulacağı söylenen oyunların söylentisi de aynı oranda artıyor. Bu oyunlar arasına eklenen son oyun da yeni nesil Resident Evil oluyor. Özellikle "yeni nesil" diyorum çünkü söylentilere göre çıkacak bir sonraki Resident Evil oyunu Resident Evil 7 olmayacak.
 
     NeoGAF adlı oyun forumunda ortaya çıkan bu söylentiye göre bir sonraki Resident Evil oyunu önümüzdeki E3'de duyurulacak. Oyunda, serinin önceki oyunlarından tanıdığımız 1'i erkek 2'si kadın 3 karakterin bulunacağı, bu karakterlerden 2'sinin yaklaşık 10 yıldır hiç bir Resident Evil oyununda görülmediği belirtiliyor.
 
     Birden fazla kaynağın aynı bilgileri vermesi söylentinin doğruluk payını artırsa da, resmi bir açıklama olmadan bu bilgilere kesin gözüyle bakamayız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler