Spector, Yeni Bir Epic Mickey İstiyor

Epic Mickey serisi devam edecek mi?
17.12.2012 21:21 Alkan Adakaner


    İlk Epic Mickey oyunu ile büyük takdir toplayan Warren Spector, serinin 2. oyunu olan Epic Mickey: Power of Two'da beklenen başarıyı yakalayamamıştı. Bu oyun başarısız olmasına rağmen Spector seriyi devam ettirmek istiyor.
 
      Spector'un açıklamasına göre eğer şans bulursa mutlaka yeni bir Epic Mickey geliştirmek istiyor. Örneğin Oswald'ın tek başına yer aldığı bir oyun düşünülebilirmiş; çünkü Oswald gerçekten de bir oyunun baş karakteri olmayı hak ediyormuş.
 
     Bunların yanında Spector; Donald, Scrooge, Goofy gibi karakterlere de sıcak bakıyor. Anlaşılan Disney karakterlerine bir hayli ısınmış. Peki onu yeniden Deus Ex gibi oyunlar üzerinde çalışırken ne zaman göreceğiz? Şu an için ufukta bir şey yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey 2: The Power of Two Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler