Steam Kontrolcüsünün Stokları Tükendi ve Steam Kontrolcüsü Devri Bitmiş Oldu

03.12.2019 17:07 Özgür Eroğlu

 
Steam'in 4 yıl önce duyurduğu kontrolcüler, stokların da tükenmesiyle bitmiş oldu. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde kontrolcünün üretimini durdurduklarını ve yurt dışında 5 $ gibi bir fiyata sattıklarını açıklamışlardı.
 
Black Friday kampanyası olarak düzenlenen bu fiyat, insanlara çok uygun gelmiş olacak ki tüm stoklar birkaç gün içerisinde tükendi. Hatta açıklamalara göre bazı siparişler, ürün kalmadığı için iptal ediliyor.
 
Valve, yanlışlıkla stokta bulunandan daha fazlasını siparişe açtıklarını söyledi. Bu haber ile birlikte de Steam kontrolcüleri tamamen bitmiş oldu. Kim bilir belki yıllar sonra koleksiyoncuların peşinden koşacağı bir alet olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler