Steam'de İndirim Bombardımanı!

09.03.2012 00:00 Samet Konuksal


     Valve'nin PC'lere sunduğu oyun platformu Steam'de bugün itibariyle kampanya üstüne kampanya ortaya çıktı. Borderlands'den Football Manager 2012'ye, Prototype'den Sims'e bir çok indirim kampanyası Steam'de başlatıldı.
 
     Bu indirimlerden The Sims 3 için olanında ana oyun %66'lık indirimde sunuluyor, DLC'ler ise %66 - %25 arasındaki indirim oranlarından alıcı bekliyor. Bu akşam 20:00'a kadar sürecek olan Prototype indiriminde ise oyun, %50'lik indirimle birlikte $14.99'dan satışa sunuldu. Diğer indirimlerden Football Manager 2012 de, yine bu akşama kadar geçerli olacak. Bu kampanyada oyun %60'lık indirimle birlikte $11.99'dan satılıyor.
 
     En önemli indirimlere geldiğimizde, 2K Games tarafında büyük bir kampanya yer alıyor. 12 Mart'a kadar sürecek olan indirimlerde bütün 2K Games oyunlarında %50'ye varan indirimler yer alırken, 12 Mart'a kadar olan her günde özel bir yapım indirime giriyor. Örneğin bugünün indirimi, Borderlands ve DLC'lerine ait olup %75'lik bir oran görüyoruz.
 
     Kampanyalardan faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler