Steam'deki Bazı Ubisoft Oyunlarının TL Fiyatlarına Revizyon Geldi!

08.07.2015 00:57 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi Steam'in Türk Lirası desteklemesiyle beraber ilk dönemlerde büyük yayıncıların oyunlarını da çok uygun fiyatlardan görmüştük. Fakat daha sonra bazı firmaların ülkemizde satılan oyunların kutulu fiyatlarıyla eşitlemesiyle beraber birçok oyuncu durumdan şikayetçi olmuş ve hatta imza kampanyaları başlatılmıştı. Görünüşe göre bunların ardından Ubisoft, oyunlarının Steam fiyatlandırmasında revizyona gitmiş.
 
    Steam'in fiyat listesinde gördüğümüz üzere daha önceden 179 TL'den satışta olduğunu gördüğümüz Far Cry 4 ve Assassin's Creed Unity gibi yapımlar 92 TL'den satılmakta. Bunun haricinde Assassin's Creed: Rogue ile The Crew'ün fiyatı da 115 TL'den 69 TL'ye düşmüş.
 
    Bu fiyatlar bir kampanya dahilinde oluşan fırsatlar değil, firmanın düzenlemeleri dahilinde yapılmış görünüyor. Ancak yine de bazı oyunlar yine eskisi gibi uçuk fiyatlardan satışta kalmaya devam ediyor. Örneğin AC Syndicate ve Rainbow Six Siege ön siparişlerinin fiyatları hala 179 TL. Eğer genel bir revizyon varsa bu oyunların fiyatları da yakın zamanda değişecektir. 
 
Ubisoft oyunlarının Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 25 Dk önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 1 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 2 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 2 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler