The Cursed Crusade'den Yeni Görüntüler

Düşene vurulur mu beeee...
14.04.2011 22:13 Alkan Adakaner


     Fransız stüdyo Kylotonn Entertainment tarafından geliştirilen The Cursed Crusade'in yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
      Avrupa Ortaçağı'nda geçen oyunda Haçlı seferleri sırasında yakalandıkları bir lanetten kurtulmaya çalışan Denz adlı Haçlı ordusunda görev yapmış bir savaşçı ile yoldan çıkmış bir paralı asker olan Esteban'ı kontrol edeceğiz.
 
       Aksiyon-macera özelliklerinin yanı sıra RPG öğeleri de barındıracak oyun bu yıl içinde PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak. Oyunun yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Cursed Crusade Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nintendo Indie World Etkinliğinde Duyurulan Bağımsız Oyunlar -3 Sn önce Nintendo Direct 2024 Sunumunda Tanıtılan Tüm Oyunlar 10 Dk önce Worms Armageddon: Anniversary Edition Duyuruldu 1 Saat önce Blue Protocol Japonya'da 18 Ocak 2025'te Hizmete Son Verecek 3 Saat önce Coffee Talk Tokyo Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler