The Dark Pictures Anthology: Little Hope Tanıtım Fragmanı

14.04.2020 17:40 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology: Little Hope için ilk uzun resmi tanıtım fragmanını yayınladı.
 
The Dark Pictures Anthology yeni korku deneyimleri sunmak için tasarlanan ve bağımsız oyunlardan oluşacak bir oyun serisi. İlk oyun Man of Medan'dı ve ikincisi Little Hope.
 
Little Hope soyutlanmış bir kasabada geçen ve gizemli bir sis tarafından kapana kıstırılmış dört üniversite öğrencisi ve onların profesörünü konu edinecek. Oyuncular oyun boyunca her bir karakteri kontrol ederek yapmış olduğu eylemler ve vermiş olduğu kararlar ile oyunun gidişatını ve sonunu etkileyebilecek. 
 
The Dark Pictures Anthology: Little Hope PlayStation 4, Xbox One ve PC için bu yaz çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Pictures Anthology: Little Hope Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 3 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 4 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 5 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler