The Last of Us'ın Yeni Karakteriyle Tanışın!

15.12.2012 01:15 Samet Konuksal


    The Last of Us hayranları geçtiğimiz haftayı dolu dolu geçirdiler. Yayınlanan hikaye videosunda Tess isminde yepyeni bir karakter ile tanışan oyuncular, bu karakterden bazı şeyleri merak ediyorlardı. Naughty Dog'dan Tess adına yeni bilgiler yayınlandı.
 
    Belirtilenlere göre Tess, yayılan salgından kurtulan deneyimli isimlerden birisi. Geride son kalan karantina bölgelerinden birinde yaşayan Tess, Joel'in partneri olarak geçiyor. Sıkı yönetim altındaki karantina bölgelerinde dönen yasa dışı alışverişlerin önemli bir parçası olan Tess, yer altı suç dünyasının da tanınan isimlerinden.
 
    Yapısal olarak sokak tarzını benimseyen, stratejist ve ikna kabiliyeti yüksek olan karakterimiz, özellikle kaçış planlarında Joel ve Ellie'ye zekice yardımlarda bulunacak. Ön hikaye boyunca ilişkilerini birbirleriyle zıtlaşarak geçiren Joel ile Tess ikilisi, birbirlerine 'yapma' dedikleri şeyleri yaparak virüs salgınından kurtulabilmişler.
 
    Zaman zaman Joel'i duygusal yönden sıkıştıran Tess karakteri, The Last of Us'ın senaryosu boyunca sıkça karşımıza çıkacak. Oyunun arkaplanında Tess'i 24 isimli TV dizisinden tanıdığımız Annie Wersching seslendirmiş ve canlandırmış.
 
    Bu arada bugün itibariyle Naughty Dog, yeni ekran görüntüleri de yayınladı. Yayınlanan bu görüntülerde hikaye videosundan parçalar gözükürken, odak noktası haberden de anlayacağınız üzere Tess karakteri oluyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 7 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 7 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler