The Witcher 3'ün Blood and Wine DLC'sinin Çıkış Tarihi Sızdı

14.04.2016 12:31 Gökhan Yılmaz

 
     The Witcher 3'ün ikinci büyük DLC paketi olan Blood and Wine'ın çıkış tarihi Polonyalı bir dijital mağazada ortaya çıktı. Görünüşe göre bu DLC paketi için 2 ay beklemeniz gerekecek.
 
    GRYOnline'da ortaya çıkan tarih 7 Haziran'ı gösteriyor. Yine de bunun resmi bir duyuru olmadığını düşünürsek tarihte bir değişiklik olabilir. Fakat CD Projekt'ın önceki açıklamalarına bakılırsa 2016'ın ilk yarısında çıkacağı açıklanan bu DLC takvime uygun gözüküyor.
 
    Blood and Wine ana oyuna 20 saatin üzerinde sürecek bir hikaye ekliyor ve Toussaint bölgesinde geçiyor. DLC paketi PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler