Thunderful, Early Morning Studio'yu satın aldı

16.11.2021 23:39 Umut Tandoğan

 
 
Thunderful Group, kadrosuna başka bir stüdyo ekledi ve Early Morning Studio'yu açıklanmayan bir miktar karşılığında satın aldı.
 
İsveç'in Stockholm kentinde bulunan mobil geliştirici, en çok mobil RPG Vampire's Fall: Origins'in yanı sıra Champions of Avan ve yakında çıkacak olan Vendir: Plague of Lies ile tanınır.
 
Stüdyo, kurucuları Emir Kuljanin ve Kristian Andersson tarafından yönetilmeye devam edecek ve 17 personelin tamamı şirkette çalışmaya devam edecek.
 
Thunderful, mobil cihazlarla uğraşırken, yakın zamanda Super Meat Boy Forever'ı akıllı cihazlar için yayınlayacağını duyurdu.
 
Grup CEO'su Brjánn Sigurgeirsson'a göre, bu satın almanın amacı, daha fazla mobil uzmanlığı işin içine katmak ve Thunderful'un oynaması ücretsiz oyunlar hakkındaki bilgisini geliştirmek. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 2 Saat önce Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 2 Saat önce PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 2 Saat önce Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 3 Saat önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler