Tomorrow Corporation Devlere Meydan Okuyor

09.03.2010 03:56 Alkan Adakaner



 
     Henry Hatsworth ve World of Goo'da çalışmış olan Kyle Gray ve Kyle Gabler gibi bazı Indie oyun geliştiricileri "Tomorrow Corporation" adı altında toplandı.
 
     "Bugünlerde gerçekten bir  para eden bir şey varsa, o da Indie oyunlar" diyen Tomorrow Corporation yetkilileri Crayon Physics Deluxe, Braid, World of Goo ve Super Meat Boy gibi yapımların dev firmaların canını yaktığını söylediler.

     Amerikalı olmayan bu Indie geliştiricilerin dev firmalara meydan okuyan bir de sloganı bulunuyor. "Sizin terör hükümdarlığınız sona eriyor. Yarın..." 
 
     Şu sıralar deneysel bir oyun üzerinde çalışan Tomorrow Corporation'ın üyeleri bakalım geçmişteki başarılarını bu yeni firmada devam ettirebilecek mi?
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC Rakibi Futbol Oyunu UFL'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 50 Dk önce Dead by Daylight Castlevania Bölümü İçin Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Ekstrem Spor Oyunu Descenders Next Duyuruldu 2 Saat önce Stumble Guys, Switch Konsoluna Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor PS4 ve Xbox One Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler