Treyarch: Black Ops 2'de Yeni Motora İhtiyaç Yok

15.05.2012 11:52 Talha Aynacı


 
   Duyurusuyla birlikte her açıdan tartışmalara sebep olan Call of Duty: Black Ops 2'nin sanırız en tartışılan yönü grafik motorunun yenilenmemiş olmasıydı. Bilindiği gibi Black Ops 2, 2005 yılından Call of Duty 2'nin yapımında kullanılmış ve daha sonra gelen CoD oyunları tarafından da kullanılan id Tech 3 motorunun güçlü bir şekilde modifiye edilmiş halini kullanacak.
 
   Yapımcı ekibin baş ismi Mark Lamia, motorda yapılacak bir kaç numara ile gerçek gücünün ortaya çıkarılacağı inancında. Lamia'a göre yapımcı ekibin hedeflenen görselliğe ulaşması için mevcut motoru güncellemek yeterli bir çözüm:
 
"İnsanlar sürekli olarak bana yeni bir oyun motoru kullanıp kullanmadığımızı soruyor. Onlara, tadilattan sonra yeni bir görünüme kavuşmuş eski bir evi örnek gösteriyorum. Sadece yenilemiş olduğunuz için evin görünümü sizde farklı bir etki bırakır. Temelini yıkmanıza gerek yok. Bizim için de temelinde halen gün yüzü görmemiş iyi şeyler yapabilecek materyalimiz var. Bunun avantajlarından yararlanarak oyunumuzun tasarımını destekleyeceğiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler