Treyarch: "Frostbite Engine 2 Görsel Olarak Enfes"

Işıklandırma, parçalanma efektleri ve gerçekci savaş atmosferiyle Battlefield 3, sıradaki nesile köprü olacak gibi görünüyor.
16.03.2011 17:58 Talha Aynacı

 
     Şu anda FPS türünün en popüler ismi olan Call of Duty serisi, yayınlanan her yeni videosuyla birlikte rakibi Battlefield 3'ün nefesini ensesinde hissediyor. Şu sıralar yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıklayan Treyarch ekibi ise Frostbite Engine 2'nin görselliğinden en az biz oyuncular kadar etkilenmiş durumda. PAX 2011'de hip-hop tutkunu oyuncularla bir söyleşi gerçekleştiren Treyarch'ın iletişim menejeri Josh Olin, DICE'ın yeni oyun motorundan övgüyle bahsediyor "Frostbite Engine 2 görsel olaran enfes duruyor!" ve ekliyor... "Ama bizim motorumuz bu görsel kaliteye bir kaç güncelleme ile ulaşabilir."
 
     Yeni grafik motoruyla FPS türünde görsel kalitenin çıtasını en üst seviyeye çıkaran Battlefield 3 sonrasında, bakalım Call of Duty serisinden aynı etkileyicilikte bir yanıt gelecek mi ?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 11 Dk önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 11 Dk önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 12 Dk önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 18 Dk önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler