Twitch Yayıncısının Evini SWAT Ekibi Bastı

09.02.2015 16:10 Alkan Adakaner


    Ünlü Twitch yayıncılarından Joshua Peters yayın yaptığı sırada troll'lerin saldırısına maruz kaldı. Twitch canlı yayın sayfasında adresinin paylaşıldığını gören yayıncının evini kısa bir süre sonra SWAT ekibi bastı.
 
    Kapıyı açan 10 yaşındaki erkek kardeşinin başına silah dayandığını ve kalbinin çok kırıldığını söyleyen Joshua Peters canlı yayında göz yaşlarına hakim olamadı. Joshua ailesinin bu baskın sırasında vurulabileceğini belirtti.
 
    Bu tür sahte ihbarların hemen hemen her ülkede ağır cezalarının olduğunu belirtelim. ABD'de benzer bir troll'leme olayında polise sahte ihbarda bulunan bir genç 5 yıllık hapis cezası ile karşı karşıya kaldı.
 
   Joshua Peters daha sonra Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada kendisine destek olanlara çok teşekkür etti. Aşağıda Joshua Peters'ın canlı yayında üzgün olduğunu söylediği videoyu bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler