Vanquish'te "Robot Köpek" Yardımcımız Vardı

05.08.2010 10:25 Alkan Adakaner


 
     Shinji Mikami tarafından geliştirilen Vanquish'teki düşmanlarımız oyunun videolarında da gördüğünüz gibi hiç de basit değiller. Üstelik kendi boyutumuzda olanların yanı sıra dev düşmanlarla da karşılaşacağımız için bir yardımcımız olması güzel olurdu değil mi?
 
     Platinum Games de bunu düşünmüş olacak ki Vanquish'te yukarıdaki resimde gördüğünüz robot köpeği hizmetimize sunmak istemiş, ama malesef daha sonra bundan vazgeçilmiş.
 
     Bunun yanı sıra bir de bayan karakterin yardımcı olarak sunulması düşünülmesine rağmen Amerika'yı tek başımıza kurtarmanın daha eğlenceli olacağına karar vermişler. Eğer bir bayan karakter veya robot köpek olsaydı oyunun co-op desteği de sunma ihtimali doğardı diye düşünüyorum.
 
     Herhangi bir multiplayer mod içermeyecek olan Vanquish Ekim ayında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak.
 
kaynak      
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 1 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 2 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 2 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 3 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler