Vita'nın Kayıt Sistemi İle İlgili Yeni Bilgiler

Playstation Vita oyunlarını PSN'den almak isteyenler memory card almak zorundalar
25.10.2011 11:18 Alkan Adakaner

 
      Sony daha önceki açıklamalarında Playstation Vita'nın oyun kayıt sistemi ile ilgili açıklamalar yapmıştı. Bu açıklamalara göre bazı oyunlar oyunun kendi kartının içine kaydedilecekken, bazı oyunlar ise "memory card"a ihtiyaç duyacaktı. Şimdi ise bu sistemin biraz daha karmaşık olduğu ortaya çıktı.
 
     Kotaku Japan'ın Sony'e sorduğu sorulardan ortaya çıkan bilgilere göre kendi kartlarına kaydedebileceğiniz oyunları memory card'a kaydetme imkanınız olmayacak. Zaten memory card gerektiren oyunları kendi kartlarına kaydetmemiz de mümkün değil. Burada sorun ise Sony'nin neden oyunu nereye kaydedeceğimize dair bir seçenek sunmaması oluyor.
 
     Sony ayrıca bazı oyunlar için memory card'ı zorunlu hale getirmiş. Örneğin eğer bir oyunda kayıt için memory card gerekiyorsa oyuna başlamak için memory card'ın cihazınıza takılmış olması gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 5 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 6 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 7 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler