Vita'nın Ram Tartışmalarına Son

Yeni duyurulan PSP modeli
17.08.2011 11:37 Gökhan Yılmaz

 
     Sony sonunda PlayStation Vita'nın RAM tartışmalarına bir son verdi ve başta açıklanan miktarın sonradan yarıya düşürülmediğini açıkladı. PlayStation Vita'nın 512 MB RAM'i olacağı açıklanmıştı fakat sonradan bunun 256 MB'a düşürüldüğü söylentileri çıkmıştı.
 
     RAM miktarının düşürülme söylentilerinin ardında ise Vita'nın fiyat konusunda 3DS ile rekabet içerisinde olmak istemesi yatıyordu. Neyse ki bunlar doğru çıkmadı ve PlayStation Vita'nın 512 MB RAM'e, 128 MB VRAM'e sahip olacağı açıklandı.
 
     Diğer yandan GamesCom'da bildiğiniz üzere başka bir PSP modeli daha duyuruldu. PSP'yi yeniden hayata döndüren bu modelin 140$ civarında satış fiyatı olacak. PSP-3000 modellerinin yurtdışında 130$'a satıldığı düşünülürse bu modelin ne gibi özelliklerinin olacağı ve neden almamız gerektiği konusunda şimdilik pek fazla ayrıntı bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 1 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 3 Saat önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler