Wasteland 3'ten İlk Video Geldi

06.10.2016 00:17 Gazali Çetinkaya

 
 
   inXile Entertainment, geçtiğimiz günlerde takım tabanlı kıyamet sonrası rol yapma oyunu Wasteland 3'ü resmi olarak duyurmuş ve 5 Ekim tarihinde Fig aracılığıyla bağış toplayacağını da açıklamıştı.
 
   Geliştirici firma Fig üzerinden bağış sistemini açtı ve bir de diyalog sistemi ağırlıklı video paylaştı. $2,750,000 bağış toplamayı amaçlayan ekip şimdiden iyi gidiyor ve çok kısa bir sürede hedeflerini tamamlayacak gibi görünüyor. Fig'in Wasteland 3 sayfasını ziyaret ederek bağış ve oyun hakkındaki tüm detaylara ulaşabilirsiniz.
 
   Colorado'nun donmuş vahşi topraklarında geçecek oyun bizlere co-op oynama imkanı da sunacak. Oyunun 2019 yılının dördüncü çeyreğinde çıkması planlanıyor. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PC, Mac, Linux, PS4 ve Xbox One.
 
   İyi seyirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Ağustos Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce KRAFTON’un Yeni Küresel Yayıncılık Sorumlusu, Oyun Sektörünün Deneyimli Bir İsmi Jin Oh Oldu 7 Saat önce Prison Architect 2 Süresiz Olarak Ertelendi: Ön Siparişler İade Ediliyor 8 Saat önce Until Dawn Filminin Çekimlerine Başlandı 9 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead Çıkış Tarihi Belli Oldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler