Watch Dogs'ta Hava Araçları Yok

12.08.2013 17:27 Alkan Adakaner


    Biliyorsunuz Saints Row IV'te ve Grand Theft Auto V'te hava araçları kullanabileceğiz. Özellikle GTA V'te helikopter ve uçak kullanmak için sabırsızlanan oyuncular olduğunu biliyoruz. Benzer bir yapıdaki oyun olan (açık dünya) Watch Dogs'ta ise hava araçları bulunmayacak.
 
    Ubisoft yetkililerinin açıklamasına göre Watch Dogs'ta karada, denizde, nehirlerde veya göllerde çeşitli araçlar kullanabilecekler, ama hava araçları oyunda bulunmayacak. Geliştiriciler hava araçlarının oyunun yapısına uygun olmadığını ve diğer araçlarla zaten şehri tamamen keşfedebileceğimizi söylüyorlar.
 
    Ayrıca geliştiriciler Chicago'nun oyunun senaryosunun ana şehri olduğunu, istersek şehir dışına da çıkabileceğimizi söylüyorlar. Bunun anlamı büyük ihtimalle kenar mahalleler veya kırsal bölgeler. Yine de bu konuda net bir tanımlama da yapılmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 19 Dk önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler