Wii için Şimdilik İndirim Yok

02.11.2010 12:06 Ersin Kılıç


     Nintendo'nun dört başkanından birisi olan Satoru Iwata yeni açıklamaları ile gündemde durmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde firmanın yeni el konsolu 3DS'in alışveriş sistemini tanıtan Iwata, bugün ise Nintendo Wii için konuştu.
 
     Associated Press haber ajansına bir açıklama yapan Iwata, "Elbette Nintendo Wii için asla indirim olmayacağını söyleyemeyiz. Fakat yakın bir zamanda olası bir indirim düşünmüyoruz." sözleri ile Wii için şimdilik herhangi bir indirimin olmadığını belirtti.
 
     Iwata ayrıca Nintendo 3DS'te 3D filmleri de görmek istediğini açıklamıştı. 3DS için Aralık ayında yeni bir lansman daha yapılacak. Nintendo Wii için indirim bekleyenlerin ise anlaşılan biraz daha sabretmesi gerekiyor.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 4 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 5 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 6 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler