Worms Oyunları Gerçek Yaşamda Nasıl Olurdu?

29.12.2010 09:24 Alkan Adakaner


    Worms serisini oynayıp da sevmeyen oyuncu sayısı çok azdır herhalde. Sevimli solucanların ellerinde makineli tüfekler, roket atarlar ve el bombaları ile ortalığı yakıp yıkması göze hoş görünüyor.
 
    Peki solucanların yerini insanlar alsa? Biraz futurizm öğesi, 2D bir dünya ve retro müzikleri bir araya getirsek ortaya nasıl bir sonuç çıkar? Aşağıdaki videonun bunu en iyi şekilde anlattığını söyleyebiliriz.
 
     Graphic Violence adlı bu videoyu yapanları kutlamak gerekiyor. Belki baştaki ve sondaki kurgu daha iyi olabilirmiş, ama savaş sahneleri çok etkileyici.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Worms: Reloaded Platformlar: PC Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler