Yakuza 4 TGS 09 Oynanış Videosu

Japonya'da 500.000'den fazla Yakuza 3 kopyası satma başarısı gösteren SEGA , Yakuza 4 ile çıtayı daha da yükseklere taşımayı amaçlıyor.
26.09.2009 13:41 İhsan Aktı

SEGA'nın Japonya'daki popüler serisinin son halkası olan Yakuza 4'ün TGS 09 oynanış videosu internete sızdırıldı.

Shenmue/GTA karışımı bir oynanışa sahip olan Yakuza serisinin bu yeni oyununda efsane yakuza şefi Kazuma Kiryu'nun yanısıra Shun Akiyama (evsiz bir adam) , Taiga Saejima (hapishane'den kaçan eski bir yakuza suikastçisi)  , Masayoshi Tanimura (rüşvetçi,bozuk polis dedektifi) adlı 3 farklı oynanabilir karakter daha bulunacak.

4 farklı karakteri yönetmemize izin veren , Kamurocho'da geçecek olan ve her karakterin kendine özel bir hikayesinin bulunduğu Yakuza 4 , 2010 yılının ilkbaharında Japonya'da piyasaya sürülecek.

3. oyuna göre daha fazla mekana giriş çıkış imkanı tanınan , daha fazla detayın bulunduğu  ve daha fazla mini oyun içeren Yakuza 4'ün yayınlanan TGS 09 oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.



(Video: Youtube)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler