Yakuza Serisi 5 Milyonu Geçti

Yakuza 5'te zombilerin olacağı duyurulduğunda bunu bir şaka sanmıştık
22.06.2011 09:52 Alkan Adakaner


     Sega'nın son dönemlerdeki en başarılı oyunlarından Yakuza serisinin 5 milyon adetten fazla dağıtıldığı açıklandı. Bu rakam az gibi görünebilir, ama serinin multiplatform olmadığını ve sadece Sony konsollarına çıktığını göz önüne alırsak oldukça iyi bir performans.
 
    Bu arada Japonya'da ilk haftasında satış listelerinin başında bulunana Yakuza 5'in de 400.000 adet dağıtıldığı açıklandı. Japon mafyası yerine zombilerle savaştığımız oyun yeni konseptine rağmen büyük ilgi görüyor.
 
     2005 yılında başlayan serinin ilk oyunu 1 milyon adet satmıştı ve daha sonra neredeyse her yıl bir Yakuza oyunu piyasaya çıktı. Uzun süredir sadece Yakuza serisini geliştiren Sega'nın ekibi ise şu sıralar Binary Domain üzerinde çalışıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza: Dead Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler