Yapımcı Transistor'da Karşılaşacağımız Recursion Modu Hakkında Konuştu

16.05.2014 02:07 Ömür Gencer


      20 Mayıs'taki çıkışına 4 gün kalan Transistor için bugün yeni bilgiler geldi. Geliştirici ekip Supergiant Games'in yapımcı yönetmeni Greg Kasavin, Transistor'da oyunu bitirdikten sonra açılan Recursion modu hakkında konuştu.
 
     Kasavin, Recursion modunun Bastion'daki New Game+ moduna benzer olduğunu fakat Recursion'un New Game+'ın bazı fikirlerini daha da ileri taşıdığını belirterek şunları söylüyor: "Recursion modu, oyunu baştan oynarken yeni özellikler ve kombinasyonlar keşfetmenizi sağlayacak yepyeni bir oynanış sunuyor. Ayrıca oyunu ikinci kez oynadığınızda içerikte sürprizler bulacaksınız."
 
     Oynarken karşılaşacağımız düşmanların da farklılaşacağı belirtilen Recursion modu, Transistor'un etkileyici olması beklenen senaryosuna büyük oranda tekrar oynanabilirlik katacaktır. Transistor, 20 Mayıs'ta PC ve Playstation 4 için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transistor Platformlar: PC Mobil PS4 Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 25 Dk önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler