"Yeni Nesil Daha Karmaşık ve Masraflı"

Her ne kadar GTA V yeni nesil olmasa da, bunu hissettirmeyecek çapta geniş bir oyun.
14.05.2013 12:08 Gökhan Yılmaz

 
     Grand Theft Auto gibi Rockstar oyunlarının kaynağı diyebileceğimiz Take-Two Interactive, gelmekte olan nesilde ilgi ve saygı duyulan oyunlar yapmanın çok daha masraflı ve karmaşık olduğunu açıkladı. Şirketin CEO'su Strauss Zelnick, bu tip bir yapıma imza atmak için son derece disiplinli ve sorumlu çalışmanın yanı sıra bolca paraya da sahip olmanın gerektiğini söyledi.
 
     "Çok güçlü bir ekonomimiz var ve yaptığımız işi masraflarıyla karşılayabiliyoruz. Şirket olarak ana amaçlarımızdan biri sektördeki en etkili şirket olmak."
 
     Anlaşılan Take-Two geliştirecekleri diğer oyunla birlikte yeni nesilde de kesenin ağzını açarak bizim ağızlarımızı açık bırakmayı başaracak. Fakat şirketin geçtiğimiz Kasım ayında yapmış olduğu açıklamalar, bugünkülerle pek uyuşmuyor. Zelnick, daha önce yeni nesilde oyun geliştirme masraflarının pek artmayacağını hatta düşebileceğini açıklamışlardı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 2 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 2 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 3 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 5 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler