YouTube Gaming Mobil Uygulamasıyla Tanışın!

07.08.2015 11:14 Talha Aynacı

 
      Twitch oyun endüstrisinin son gözde platformlarından. E-spor anlayışı, turnuvalar ve etkileşimli oyun deneyimleri yüzbinlerce, milyonlarca oyuncunun burada bir araya gelmesine sebep oluyor. Amazon'la giriştiği mücadeleden eli boş dönen Google kanadı ise oyun odaklı YouTube Gaming ile oyuncu kitleyi kendi cephesine çekme planları peşinde.
 
2015 sonlarına doğru aktif hale gelmesi planlanan YouTube Gaming'in sızdırılan mobil uygulamasını deneyen Kotaku editörleri, uygulamanın sade, işlevsel ve rahat kontrol edilebilir arayüzünden son derece memnun kalmışlar. 
 
Videoyu izlediğinizde göreceksiniz ki canlı yayınlar yanı sıra künyeler halinde sunulan oyunlar için Let's Play videoları, incelemeler ve resmi kanal için de ayrıca sekmeler oluşturulmuş durumda. YouTube'un halihazırda sahip olduğu Let's Play tarzını da düşününce kısa sürede YouTube Gaming'i oyunculara kabul ettirebileceği düşünülebilir. Diğer yandan Twitch'i yayıncılar açısından en çekici hale getiren bağış sisteminin YouTube Gaming'de sunulup, sunulmayacağı büyük merak konusu.

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler