Resistance: Burning Skies'tan MP Görselleri

21.04.2012 18:55 Levent Polater


    Nihilistic Software'ın geliştirdiği Resistance: Burning Skies, Playstation Vita için oyunseverlerin beğenisine sunulacak. 
 
    Resistance serisi Playstation 3'te sona erdi fakat oyunun Vita'da beğenilip beğenilmemesi çok büyük anlam ifade ediyor. Tek kişilik oyuncu modunun yanısıra sıkı bir multiplayer deneyimi de vaat eden oyun için bu yönde birkaç ekran görüntüsü yayınlandı.
 
    8 kişiye kadar destek verecek çoklu oyuncu modunda 2'ye 2 veya 4'e 4 tarzında maçlar ayarlanabilecek. Party uygulamasını destekleyecek olan Multiplayer modu silah geliştirmeye de olanak tanıyacak. İşte yeni görseller:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance: Burning Skies Platformlar: VITA Geliştirici: Nihilistic Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Gruplar Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler