Marvel's Spider-Man: Miles Morales Türkçe Olmayacak

13.11.2020 11:28 Gazali Çetinkaya

 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Türkçe dil desteğine sahip olmayacak.
 
PlayStation Türkiye tarafından gönderilen mail (@Enis Kirazoğlu):
 
"Üzülerek belirtmek isteriz ki Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Türkçe dil desteği içermeyecektir. İletişimde yaşanan bu hatadan dolayı özür dileriz."
 
PlayStation Türkiye geçtiğimiz hafta gönderdiği basın bülteninde Marvel's Spider-Man: Miles Morales (dublaj + altyazı), Sackboy: A Big Adventure (dublaj + altyazı), Demon's Souls remake (altyazı) ve Astro's Playroom (altyazı) oyunlarının Türkçe dil desteğine sahip olacağını resmi olarak duyurmuştu.
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales dışında diğer açıklanan oyunlar Sackboy: A Big Adventure, Demon's Souls remake ve Astro's Playroom'da Türkçe bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 82 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Enis Kirazoğlu ve Ekibinin Sunduğu Anomaly Agent PS4 ve PS5'e Geliyor 21 Dk önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Tarih Yazdı! 27 Dk önce Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler