Wii U Tablet Kontroller Hakkında Yeni Bilgiler

12.08.2011 15:25 Levent Polater

 
    Nintendo tarafından 4 Ağustos'ta alınan yeni bir patent Wii U'nun tablet kontrollerı hakkında birkaç yeni bilgi daha edinmemizi sağlıyor.
 
     Yeni alınan patentte kontrollerda dahili mikrofon ve hoparlörün yanısıra flash hafıza da bulunacağı görülüyor. Buradan hemen Wii kontrollerında veri kaydedebileceğimizi direkman söyleyemeyiz çünkü hatırlayacağınız üzere Wii kontroller'ında da ufak boyutta bir flash hafızası vardı ve bu konsol ile kontroller arasındaki veri aktarımını sağlıyordu.

    Patent ile ilgili alınan bilgiler ışığında kontrollerda mıknatısölçer cihazının bulunacağı da tespit edildi.  Playstation Move'da da kullanılan bu cihazın kalibrasyon amaçlı kullanılacağını düşünüyoruz.. Cihazda yeniden şarj edilebilir Lityum-iyon pillerin olacağı da görülmekte.
 
    Siz de aşağıdan patente göz atabilirsiniz:
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler