Türkiye Gamescom’da İlk Ülke Standını Açtı!

07.08.2015 19:55 Tunahan Safdır

 
     Türkiye, Almanya’nın Köln şehrinde yedincisi düzenlenen Gamescom’da bu yıl ilk kez ülke standı ile yer aldı. Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen, ODTÜ Teknokent ve DOGED işbirliği ile hazırlanan standın düzenlenmesi ve organizasyonu ise Setimedia tarafından yapıldı.

     Türk oyun sektörünü dünyaya tanıtma ve sektördeki firmaların uluslararası bağlantılar kurmalarına imkân tanımayı amaçlayan Türkiye standında, oyun sektöründen önemli katılımcılar yer alıyor. Gamescom 2015’in Türk katılımcılarıysa, ODTÜ TEKNOKENT, DOGED, Taleworlds Entertainment, PaybyMe, Gaming İstanbul (GIST), Big Kazan, Ingame Group, Lokum Games, Elite Games Studio, Madbyte Games ve İze Game Studio oldu.

     Büyük ilgiyle karşılanan Türkiye standının sürprizi ise milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan Mount & Blade serisinin yaratıcısı Taleworlds Entertaintment’in yeni oyunu Bannerlord’u tanıtması oldu. Hem yerli hem de yabancı basının büyük ilgisini çeken yeni oyunuyla Taleworlds Entertainment, önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini verdi.
 
-Basın Bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler