3DS Oyunları için Yeni Bir Video Daha

22.10.2010 11:20 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz ay yapılan özel Nintendo konferansı ile firmanın yeni taşınabilir konsolu Nintendo 3DS'in bir çok özelliği, fiyatı ve çıkış dönemi hakkında bilgiler almıştık. Bugün ise Nintendo 3DS için yeni bir video daha ortaya çıktı. Japon kaynaklı bir sitede yayınlanan bu videoda konsolun bir çok oyunundan görüntüler yer alıyor.
 
     Videoda Nintendogs + Cats, Steel Diver ve Dead or Alive: Dimensions oyunlarına yer verilmiş. Japon oyuncuların özellikle Nintendogs + Cats oyununda kendinden geçtiği bu videoda Dead or Alive: Dimensions ise grafikleri ve oyun yapısı ile bir hayli dikkat çekiyor.
 
     Ortaya çıkan bu yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Dead or Alive: Dimensions görüntüleri videonun ikinci dakikasına doğru gözüküyor.


 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 22 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler