Assassin's Creed Valhalla 1.2.0 Güncellemesi Bugün Yayınlanıyor

16.03.2021 09:33 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla için versiyon 1.2.0 güncellemesinin bugün yayınlanacağını duyurdu.

Uzun zamandır beklenen Transmog sistemi en sonunda geliyor. Oyuncular artık silahlarının ve ekipmanlarının görünümlerini istediği gibi değiştirebilecek ve bu değişiklikler silahlar ile ekipmanların özelliklerini olumsuz anlamda etkilemeyecek. Ücreti Blacksmith Gunnar'da her defasında 50 gümüş.

Üç yeni beceri ekleniyor. Fearless Leaper ile yukarıdan atlayarak yapılan saldırılar daha geniş bir alanı etkileyecek ve herhangi bir yükseklikten yapılabilecek. Raven's Loot ile kuzgununuz uzak mesafeden gerçekleştirilen saldırılarla öldürülen hedeflerden loot toplayacak. Loot Food ile ölülerden daha fazla yemek çıkacak.

Yeni yakın kamera seçeneği sunuluyor. Oyun menüsünden etkileştirildiğinde normal oynanış sırasında kamera daha yakın bir görünüme geçecek. Savaş sırasında ise uzaklaşacak.
 
Güncelleme ayrıca 18 Mart - 8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ve Ravensthorpe, yeni yan aktiviteler ve özel ödüller bulunacak Ostara Festivali için destek ve 130'dan fazla hata düzeltmesi ile iyileştirme içeriyor. Yama notlarına buradan göz atabilirsiniz. 
 
İndirme boyutu PlayStation 5 için 12.28 GB, Xbox Series için 17.97 GB, PlayStation 4 için 12.6 GB, Xbox One için 12.81 GB ve PC için 15.85 GB.
 
15:00'da yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 3 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 3 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 4 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler