Battlefield 1'deki Silahların Tanıtıldığı Bir Video Paylaşıldı

05.07.2016 18:01 Gazali Çetinkaya

   Battlefield 1 için Youtuber Arekkz Gaming tarafından yeni bir video paylaşıldı. EA Play etkinliği sırasında kayıt alınan bu videoda Assault, Medic, Support ve Scout sınıfının silahlarına yakından bakıyoruz. 
 
   Videoda sadece etkinlik sırasında bulunan silahların yer aldığını belirtelim. Ayrıca geçtiğimiz günlerde bazı silah isimlerinin sızdığı haberimize de buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 
 
   Battlefield 1, 21 Ekim 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte oyunculara sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 4 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 4 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 4 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 5 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler