Battlefield 3 Betasına 12 Milyon Kişi!

Betadaki buglar oldukça rahatsız ediciydi.
04.10.2011 15:59 Samet Konuksal

 
     EA ve DICE, beta test kavramını oyunlarına tam anlamıyla yaşatıyor. Battlefield'ın resmi blogu üzerinden yapılan açıklamayla birlikte, Battlefield 3'ün 29 Eylül'de açılan açık betasına katılan kullanıcı sayısı açıklandı.
 
     Tam bir açıklama yapılmasa da yazıda Karl Magnus Troedsson, Battlefield 3'ün açık betasının kullanıcı sayısının, Battlefield: Bad Company 2'nin beta katılımcılarına oranla 6 kat daha fazla olduğunu yazdı. DICE daha önce, Bad Company 2 betasının indirilme sayısının 2 milyonu aştığını açıklamıştı. Kısacası, Battlefield 3'ün betasının toplam 12 milyon civarında bir kullanıcı sayısına sahip olduğu, dolaylı yoldan duyuruldu. 
 
     Bu arada yazıda, Battlefield 3 betasını oynadıktan sonra birden umutsuzluğa kapılan oyuncuları rahatlatacak bir de açıklama yapıldı. Yazıda, oyunun çıkış sürümünün açık betadan daha iyi gözükeceğini, grafik ve oynanış buglarının giderileceği tekrardan hatırlatıldı. Ayrıca, şuan beta olarak sunulan sürümün, final sürümünün çok öncesinde yapıldığı da eklendi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 12 Sn önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 2 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 3 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler