Battlefield 3 - X360 vs PC Karşılaştırma Videosu

Battlefield 3'ün hangi sürümünü oynamayı planlıyorsunuz?
17.09.2011 04:38 Levent Polater

 
    Öncelikle şunu bir açıklığa kavuşturalım. Battlefield 3 için Guillotine adı altında yayınlanan son 2 video, oyunun tek kişilik oyuncu görevinden alınmıştı ve bunların ilki (teaser) ve kısa versiyonu PC sürümü üzerinden oluşturuldu. Bugün yayınlanan ve nispeten biraz daha uzun olan oynanış videosu ise Xbox 360 sürümü üzerinden yapıldı.
 
    2 videoyu izleyerek 2 sürüm arasındaki görsel farkı gözlemleyebilirsiniz. Kotaku daha iyisini yapmış ve 2 videoyu ele alarak -bir PC vs Xbox 360 Battlefield 3 karşılaştırma videosu- hazırlamış.
 
    Karşılaştırma videosuna göz attığımızda Xbox 360 sürümünün gerçekten iyi iş başardığını ve etkileyici göründüğünü söyleyebiliriz. Ancak üstün donanım teknolojisini özgürce sırtına alabilen PC sürümünün doğal olarak daha iyi bir atmosfer ve grafik sunduğunu kaçırmamız çok zor..
 
    Daha iyi bir karşılaştırma yapmak için aslında gündüz çatışmalarını da görmemiz gerekiyor. Aşağıdan karşılaştırma videosunu siz de izleyebilirsiniz:

[DHVIDEO=3205]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 71 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler