Battlefield 3'den Call of Duty'e İlginç Gönderme

Nereye gidecek bu kapışma?
26.09.2011 20:24 Samet Konuksal


     Bilmem hatırlayanınız var mıdır, Battlefield 3'ün Gamescom 2011 videosunun 01:30'da başlayan kısmında küçük bir araç gözükmüştü. Videoyu izleyenler bunu Black Ops'a bir gönderme olarak yorumlamıştı. Peki işin altında ne yatıyor?
 
     Bildiğiniz üzere Battlefield serisinin en büyük özelliklerinden birisi, çeşitli araçları kullanabilmemiz. Ancak Call of Duty serisinde kullanabildiğimiz araçlar oldukça sınırlı, neredeyse hiç yok. Black Ops'da en son karşımıza RC-XD çıkmıştı. O halde, Black Ops'un RC-XD'si ile Battlefield 3'ün tankları karşılaşırsa ne olur?
 
      İşte, EA'in özel sunumda gösterdiği video, bugün itibariyle internete sızdı. Yorumlayarak işin keyfini kaçırmak istemeyiz. EA, bu tatlı rekabeti(!) devam ettireceğe benziyor. Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 5 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 5 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 5 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 6 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler