Battlefield 3'den Oyun İçi İstatistikler, Düzeltme

Battlefield 3, serinin önceki oyunlarına oranla daha başarılı bir çıkış haftası elde etti.
31.10.2011 23:47 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz hafta çıkışını yapan Battlefield 3 için istatistikler gelmeye devam ediyor. Bu kez Battlefield 3'ün oyun içi istatistikleri yayınlandı.
 
     EA tarafından yapılan açıklamaya göre Battlefield 3'ün ilk haftasında toplam 73 milyon düşman öldürüldü. İlk haftada destekçi sınıflar, 48 milyon takım arkadaşı için canlandırma yeteneğini kullandı. Son olarak 67 milyon da araç patlatıldı.
 
     Bu arada EA, bugün gün içinde yayınlanan Battlefield 3'ün ilk hafta satışları adına da bir düzeltmede bulundu. Yapılan açıklamaya göre ilk yayınlanan satış rakamına PC'deki satışların da eklenmesiyle Battlefield 3'ün ilk hafta satışlarının 5 milyonu aştığı belirtildi.
 
     Konu hakkında EA'den Patrick Soderlund, "Battlefield 3'ü ilk haftasında Sidney'den Tokyo'ya, Los Angeles'dan Londra'ya uzanan büyük bir oyuncu kitlesi oynadı. Bu kadar sevilen bir seriye sahip olmamız ve serinin hayranlarını eğlendirmemiz bizler için kesinlikle memnuniyet verici. Gördüğümüz üzere bazı online etkinlikler şimdiden başlamış durumda. Bu tip olaylar Battlefield 3'ü eğlence kaynağı olarak üstün durumlara taşıyacaktır." açıklamasını yaptı.
 
     Son açıklanan satış rakamlarıyla beraber 2002 yılında Battlefield 1942 ile oyun dünyasına merhaba diyen Battlefield serisinin genel satışları 50 milyonu aşmış oldu. Ayrıca yine Battlefield 3, 2011'in en iyi çıkış yapan oyunu haricinde, EA tarihinin de en iyi çıkış yapan oyunu ünvanına da erişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler