Bu Yıl PS3 ve Xbox 360'a 3D Sonic Yok

14.09.2010 16:21 Alkan Adakaner


 
     Sega'nın maskotu Sonic'in oyunlarını hemen hemen her yıl konsollarımızda görme şansı yakalıyoruz. Dreamcast'ten sonra multiplatforma yönelen Sonic, bazen konsola özel olarak da çıkabiliyor. Hala bir çok hayranı olan Sonic'i oynamak isteyenler için çıktığı konsola sahip olmaktan başka seçenek de malesef kalmıyor.
 
     Nintendo konsolları Wii ve DS'e özel olarak çıkacak olan Sonic Colours'u oynamak isteyenler de bu konsolları almak zorunda kalacak. Sonic Colours'un yönetmeni Takashi Îzuka, bu yıl PS3 ve Xbox 360 için 3D Sonic oyunu çıkmayacağını açıkladı.
 
      Yani Sonic Colours'u oynamak isteyenler Wii alacak. Yine de Sonic'in bu konsollara özel olmadığını, sadece bu oyunun bu konsollara özel olduğunu söyleyen yönetmen, PSN ve Xbox Live'da satışa çıkacak olan Sonic 4 sayesinde Mavi Kirpi'nin birden çok platformda görüleceğini söyledi.
 
       Sonic Colours'ın 12 Kasım'da Wii ve DS için piyasaya çıkacağını hatırlatalım. Sonic hayranları bu defa oldukça iyi bir oyunla karşılaşacaklar gibi görünüyor.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Colors Platformlar: Wii DS Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 10 Dk önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 2 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 3 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler